Her kan du sjekke ut alle våre fantastiske produkter.

Sjekke ut fakta om Aloe Vera, fakta om Forever Living, og om oss.

Produktene våre har 90 dagers kundegaranti! Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake! Selv om produktene er brukt opp, spar derfor på kvitteringen og emballasjen.


Du kan selvfølgelig også handle våre varer direkte i vår webshop. Klikk på hengelåsen øverst til venstre og velg : Opprett konto. Her finner du også priser. 

For deg som elsker mange av produktene våre, så kan vi tilby deg en mulighet til å handle direkte fra vårt sentrallager, da vil du kunne få fra 15-45% rabatt på alle varer. 

PS : vi tilbyr denne rabatten kun til kunder som kan samle opp en bestilling på ca 2000 kr. Om du ønsker å handle en gang pr måned, en gang i året eller sjeldnere, det er opp til deg. Ønsker du å høre mer om våre rabatter så ta gjerne kontakt med oss på rita@aloevera-butikk.no eller på 95 55 31 97.

Vennlig Hilsen

Rita

Search Engine Submission - AddMe

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera