Kontakt meg

Rita Holmvik
Independent Forever Business Owner

Mobil: 95553197 Åsløkkveien 53b
1396 Billingstad
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form

Jeg er en person som bestandig har hatt lyst til å ha egen forretning sammen med min mann. Sammen med min tidligere kjæreste i Litauen, drev vi med salg av både makeup, hudpleie og sølv smykker.

Da jeg kom til Norge hadde jeg lyst til å starte med lignende business, men ble fortalt av "alle" at det koster flere hundre tusen. Samt at en må påregne å jobbe i 2-3 år uten noe særlig inntekt.

I ca 7 år har jeg lært norsk, gått mange kurs, jobbet som servitør, mysteri shopper og butikk medarbeider.

De siste 3 årene har jeg igjen funnet tilbake til det jeg liker å drive med. Jeg traff en hyggelig dame 11. April  2011 som introduserte meg til en business som ikke krevde masse investeringer. Jeg hadde akkurat hatt en liten ulykke, og skjønte at jeg ville gjøre annet. Jeg var veldig stresset, løp fra jobb til jobb og hadde ikke mye tid til meg selv. 

Jeg savnet friheten til å kunne jobbe når og hvor jeg ville, og styre arbeidstiden min selv. Hadde derfor hele tiden en drøm om å starte noe eget sammen med mannen min. Jeg ville alltid ha familie business.

I Forever kan du bestemme hva stilling du ønsker og hvor mye penger du ønsker å tjene. Alt etter hvor mye du vil jobbe. For meg har Forever blitt en livsstil – det er alltid mennesker som trenger nye muligheter, både når det gjelder helse, penger og personlig utvikling.

Forever gir vanlige folk uvanlige muligheter